Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чавун має пористу структуру і з часом тільки отримує додаткові захисні властивості. Більшість поварів і лікарів вважають, що їжа, приготовлена на чавунному посуді, більш корисна.
• Чавунний посуд – прослужить довше за будь-який інший, його практично неможливо зіпсувати.
• При правильному догляді їжа в посуді не пригорає.
• Головною перевагою цього посуду є ніжний та неповторний смак приготовленої в ньому їжі завдяки хорошій теплоємності, через що їжа повільно нагрівається та повільно остигає.
Чавун повільно нагрівається, повільно остигає і має невелику теплопровідність, тому їжа готується рівномірно. Ідеально для приготування тих страв, де важлива тривала теплова обробка.
Непроникна поверхня є дуже стійкою до агресивного середовища, що сприяє захисту від корозії.